Pressträff för Lakritsfestivalen

Idag fredag är det dags för utställarna på Lakritsfestivalen att bygga sina montrar. På eftermiddagen är det sen en pressträff där journalister från olika media dyker upp samt de bloggare som blev uttagna som festivalbloggare. Bloggarna är redan i full färd med att rapportera vad som fanns i deras välfyllda goodie bags som de fick. Verkar vara ett riktigt grymt gäng som skriver och inte minst fotograferar! Jag borde skaffa en ny kamera…

Själv åkte jag till Radio Uppland i morse och pratade lite om lakrits med Klara Klintbo Skilje där. Programmet var P4 Morgon Uppland och det var jag knappt, då jag fick åka ganska tidigt då ena spåret var översvämmat i Knivsta-trakten. Blev inte så långt inslag men, det återfinns nu i deras arkiv för senare lyssning. Vid 7.40 pratade vi och provade lakrits.

En sak som kommer senare i dag är kl 17.45 i programmet Uutiset som betyder nyheterna på finska och det sänds i SVT 2 på finska med svensk text eller tvärtom.