Boka provningar på Lakritsfestivalen

Om man ändå ska gå på Lakritsfestivalen i helgen bör man nog passa på att gå på minst en provning också. Det finns sju aktiviteter under lördagen och sex på söndagen att välja bland. Då får man en chans att sitta ner under 45 minuter och på de flesta provar man olika lakritsar. Jag håller i en provning per dag, det blir 45 minuter med highlights från min vanliga provning som brukar ta 1,5 timme. Men ni får de bästa och roligaste bitarna!

De ligger näst sist på dagarna i schemat, när de är klara går man runt och slipper trängas för då brukar det vara lite bättre med plats. Och söndagens slutspurt… Ett bra tips, det är då utställarna vill bli av med sina produkter för att slippa bära tillbaka det!

Se hela listan på: www.bokaprovning.se

Bild från förra årets festival då jag höll provning för 56 personer samtidigt.

Lakritsfestivalen 2012