Festivaltidningen för Lakritsfestivalen i helgen finns nu att hämta som pdf

Vill man tjuvtitta i tidningen för Lakritsfestivalen i helgen så kan man hämta en pdf-fil från den här sidan redan nu. Där finns schema för de två dagarna, lista på alla medverkande och flera olika artiklar inom lakritsens olika områden.

Tidningen trycks i flera tusen exemplar så kommer man i någorlunda tid till festivalen i helgen får man den gratis där.  Jag figurerar i den här artikeln om lakritsprovningar tillsammans med min syster Tuija som råkar vara den som är Lakritsfestivalens arrangör med hjälp av Anette Jonsson. Fotot på oss är taget av Inger Bladh. Den lilla bilden när Finland hade sin första regelrätta lakritsprovning tog jag när vi var över i samband med finska salmiakgalan i februari.

Liten del av den stora programtidningen...

 

Lakritsfestivalen äger rum i Annexet vid Globen. T-bana mot Hagsätra om man kommer från Centralen.

Öppettider:
Lördag 20/4 kl. 10-19
Söndag 21/4 kl. 11-18